Vielsesdagen er en av de fineste og viktigste dagene i livet ditt. Det er dagen da alle dine drømmer skal realiseres, fra brudekjole og bukett til lokale og blomster. Gjør den store dagen til en uforglemmelig opplevelse for både deg og gjestene, med fantastiske blomster og nydelig pynt.

Bryllupsfeiring i år?

Ikke bare formidler blomster kjærlighet. Det spiller også en sentral rolle for å skape en vakker visuell ramme rundt den store dagen. Her er noen gode tips til hvordan blomster kan gjøre det lille ekstra på den store dagen.

Husk detaljene

Gi gjestene en vakker og varm velkomst. Vigselsøyeblikket blir ekstra magisk og personlig med blomster som skaper romantisk stemning i rommet. Dekor i kirken, lokalet eller på et annet sted dere skal vies gir seremonien det lille ekstra. Tilpass dekoren etter personlighet og lokale – da blir det ekstra flott! Dette hjelper vi deg med, slik at du også kan ta med blomsterdekorasjonene videre til selskapslokalet.

Blomster-i-kirken---bryllup.jpg
Et vakkert pyntet vigselsted er det første som møter dere og gjestene. Her settes standarden for dagen.

Blomsterdekor-i-kirken-bryllup-2.jpg
Vakker dekorasjon på alteret skal matche resten av dekoren i kirken.

Blomster--benkerader---kirken.jpg
Små buketter på hver benkerad kan også tas med videre til selskapslokalet for å pynte opp stolene.

blomster---kirketrappen.jpg
Et vakkert pyntet inngangsparti ønsker gjestene velkommen. Det er her de første bildene av de nygifte blir tatt, så det er viktig at det er pent pyntet.

Et helhetlig selskapslokale

Brudebuketten er ofte det viktigste for bruden, og det er nettopp henne buketten skal matche. Samme regel gjelder ikke for borddekor. Den skal passe til selskapslokalet, og skape en helhet som utstråler brudeparets personlighet.

For å få det til, må utrykket være det samme, men ikke nødvendigvis med de samme blomstene. Du får et mer spennende uttrykk om du for eksempel beholder fargene, men bytter ut noen elementer eller blomster.

Nydelig blomsterdekor på hver stol løfter også totalopplevelsen for gjestene, og sikrer et helhetlig uttrykk i lokalet. 

Blomster-og-dekor-til-bryllupsbordet.jpg
Nydelig blomsterdekor på hver stol løfter helhetsinntrykket for gjestene.

Pynt et vakkert bord

Ingenting sier mer velkommen enn et vakkert pyntet bryllupsbord. Gi gjestene en liten overraskelse med kuvertpynt idet de setter seg til bords. 
Hos oss får du hjelp til å finne riktig uttrykk – du kan til og med få laget kuverter gjestene kan ta med seg hjem. Bare fantasien setter grenser!

Pynt-med-godteri-på-bryllupsbordet.jpg
Kuvertpynt! En liten overraskelse til gjestene når de setter seg til bords

blomster-og-dekor-på-bryllupsbordet.jpg
Brudebuketten skal være et smykke for bruden, og den skal passe til kjolen og personligheten hennes. Bordpynten skal passe til lokalet.​

Blomster-i-håret.jpg
Blomster i håret, eller et blomstrende armbånd setter litt ekstra stas på forloveren.

Snakk med oss i forkant om hvilket uttrykk du ønsker. Vil du ha et løst og romantisk preg over lokalet, eller ønsker du noe moderne og stilrent? Uansett hva du velger, vil gjestene bli møtt med et nydelig pyntet lokale.

Brudepar-brudebil-bryllupslokalet.jpg
Husk at festen starter allerede ved inngangspartiet. Mange velger å ta dekorasjonene fra kirken videre med til festlokalet.

Se flere brudebuketter i vårt bildegalleri 
Ta kontakt med oss for en prat om brudebuketten og blomster til bryllupet:
T: 55 30 70 00 - taarnplass@blomsterdekor.no 
Brudebuketter-kolasj-2.jpg