BORD-OPPSETT OG VALG AV BLOMSTER

Start med å planlegge hvilket bord oppsett dere skal ha. Runde bord, avlange bord, småbord, langbord, hestesko, E-form.  Dette er greit å ha avklart før dere velger ut blomsterdekoren. Antall borddekorasjoner, vaser osv velges ut med tanke på størrelsen på bordene. Skal gjestene sitte over hverandre bør ikke blomstene være for høye.

TYPEN BORD: Avlange dekorasjoner er fint på smale langbord og du kan bruke mange små vaser og glass med blomster som danner en blomstrende «gate» langs bordet. Runde dekorasjoner er flott på runde bord og da gjerne med litt størrelse på. Her kan en også bruke mange små vaser og glass i ulike høyder med snittblomster som danner den runde formen. Dette er noe vi kan hjelpe dere med og dere kan hente vasene ferdig dekorert og sette de rett på bordene. Vaser kan dere leie hos oss.
 

TIPS: Velg ut duk, servietter og lys først, det gjør det lettere å velge ut blomster. Ta gjerne også med et bilde av selskapslokalet dersom dere ønsker at blomster og bordekor skal harmonere med resten av lokalet. Sammen plukker vi ut hvilke blomster og dekor som vil passe perfekt.